KARAN'S FOODSERVICE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1601 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Karan's Foodservice. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 9:44 Kip was erg mals.
24 sep 2022 om 11:31 Wij hadden roti besteld, maar vonden het zoutig. Jammer
21 sep 2022 om 21:19 Bijna 2 uur lang gewacht op de bestelling. Na een uur diverse malen geprobeerd te bereiken omdat het eten maar niet kwam. Niemand kunnen bereiken.Na bijna 2 uur wachten worden we gebeld dat de kip kerrie broodjes op zijn. Brutale superbijdehande vent
21 sep 2022 om 21:14 Bezorgtijd 2uur!! Kwam door drukte van meerdere bestellingen tegelijk…dit was de 4x, kan niet! Valt genoeg te verbeteren: organisatie,voorbereiding, keukenbezetting etc. Bel als je (gratis)advies wilt van iemand met die ervaring,dit kan zo echt niet
21 sep 2022 om 20:11 Bezorgtijd 140 minuten zonder enige update. Zelf maar moeten bellen met de status, maar vriendelijk is anders. Moksi besteld, maar niet wat je ervan verwacht. Alleen kip, maar geen duck, lam, of dergelijke ter vervanging.
18 sep 2022 om 18:43 Eten is lekker maar ze zijn nooit op tijd. Altijd minimaal een uur later dan de verwachte bezorgtijd
14 sep 2022 om 21:43 Wat was het weer top. Heerlijk gegeten en precies op de afgesproken tijd bezorgd! Ik ben een zeer tevreden klant
26 aug 2022 om 7:32 Ruim 3 kwartier voor het bezorgd werd, werden we gebeld dat ze iets niet meer hadden. Eten was goed warm. Het eten zelf was redelijk. Mag meer gekruid worden. Zullen hier niet meer bestellen.
26 aug 2022 om 7:03 Roti was lekker. Zuur erbij gekocht voor €0.25, kreeg letterlijk 3 dunne plakjes komkommer. Jammer!
25 aug 2022 om 20:09 Aanrader! Heerlijk eten netjes verpakt en lekker warm!
20 aug 2022 om 12:09 De bezorger / eigenaar kwam erg agressief over. Eten was erg matig. De bara kwam zonder chutney. Gebeld , kreeg als antwoord, die leveren we niet mee en dat ik maar ergens ander moest bestellen. Ik heb betaald voor dit. Maar krijg waardeloos service
17 aug 2022 om 19:40 Het eten was wel lekker, maar de prijs is echt schandalig duur geworden. Vorige jaar hetzelfde kunnen bestellen voor 16,50 euro (daar had ik zelfs nog extra pindasaus bij). De bezorging duurde een uur ipv 45 minuten. Ik ga hier niet meer bestellen.